Plüssfigurák

Nézet:
Sorrend:
851003

Ölelj át, szükségünk van a szeretetre! De alváshoz csavarj fel! 8 szín, 8 puha gombbal. Minden gomb megnyomása egy lágy dallamot játszik le. Állítsd át az antennán található titkos kapcsoló segítségével egyedi lejátszásra - használd a mellékelt zenei kártyákat. 6 hónapos kortól ajánlott. 2 db AA elemmel (tartalmazza).

11 990 Ft
FO-LUL1140
A Varázslatos Altató Plüssök Kutya figurája kedves, ölelni való plüss, aki minden kisgyermek elalvását megkönnyítheti. Aki hozzábújik, biztosan szépet álmodik majd. Az aranyos plüssállat megnyugtatóan világít, és 3-féle altató dallamot is játszik. A funkciók külön-külön és egyben is használhatóak.
A plüssfigura mérete: kb. 30 cm
Csomagolás mérete: 30 x 21 x 18 cm
1 éves kortól ajánljuk.
8 690 Ft
KA10404-PG
K's Kids Wayne plüss pajtás. Mókás, vidám Wayne plüssfigura, amely remekül lefoglalja a babákat. Wayne teste puha plüssből készült, karjához egy kis rágóka van erősítve. Az akasztó segítségével könnyen rögzíthetjük babakocsira vagy akár kiságyra is. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus képességét, valamint érzelmi készségét.

A K's Kids Wayne plüss pajtás mérete: 3 x 18 x 24 cm. 3 hónapos kortól ajánlott.
3 750 Ft
925107

Egy ideális öltöztető barát a kicsiknek, aki játékosan tanít! Ez a puha, bújós kutyus segít a gyermeknek, hogyan kössük be a cipőnk, hogyan használjuk a gombokat, cipzárt stb. 3 éves kortól ajánlott.

9 990 Ft
581001

A vidám házi hernyókádat Te magad öltöztetheted! Hernyó barátod segítségével könnyedén megismerheted az öltözködés szabályait. Játszva tanítja meg a cipőfűző bekötését, a csatok és cipzárak használatát. A cipzár mögött egy rejtett pillangó a jutalom…. és még sok más meglepetés. Többek között segíti a finom motoros készséget és a tapintást. "Prefered choice award " győztes! 3 éves kortól ajánlott. Közel 60 cm hosszú.

6 990 Ft
 
Nézet:
Sorrend: