Fürdőjátékok

Nézet:
Sorrend:
KA10694-GB

A K's Kids vidám spriccelő polip fürdőjáték igazi szórakozás a babáknak pancsolás közben. Helyezd a polipot a víz felszínére, és máris kispricceli a vizet a feje tetején, és közben a koronája is forog. Remek fejlesztőjáték, fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus és nagymotoros készségét.

A polip mérete: 13 x 12 x 13 cm. 1 éves kortól ajánlott.

6 490 Ft
40159
Elemmel működő, könnyen összeszerelhető, hordozható bébizuhany, amivel mindig szórakoztató lesz a fürdetés.

– Biztonságos, könnyen szabályozható vízsugarak kibocsátására terveztük. Egy kézzel is tökéletesen kezelhető, így a szülő a másik kezével foghatja a babát, miközben ezt a zuhanyt használja.
– Lágy vízsugarai miatt tökéletesen alkalmas az érzékeny területek fürdetésére is.
– Egyetlen könnyed mozdulattal be -és kikapcsolható.
– Puha anyagokb...
8 190 Ft
40172
Elemmel működő, a víz felszínén úszó kacsa, cserélhető tűzoltós kiegészítőkkel. Gyorsan hasítja a vizet, és közben a hátán lévő tűzcsap vízsugarat bocsát ki.

– Elemmel működő “vízhajtású” kacsa, ami körbeúszik a kádban.
– 15 tűzoltós témájú kiegészítő, melyekkel sokkal kreatívabb és érdekesebb a játék.
– A vizet kibocsátó tűzcsap folyamatosan működik!
– Az ágyú elfordításával vagy a kacsa lábának eltávolításával változtathatod a kacsa ...
9 090 Ft
547005

A speciális EDU-FOAM anyagnak köszönhetően nem kell félni a penésztől, hosszú élettartamú és alaktartó, valamint nem szívja magába a vizet. Egymáshoz, és a csempéhez is kiválóan tapadnak. 2 éves kortól ajánlott 18 db-os (17 EDU forma és 1 tároló zsák).

4 590 Ft
525006

Medencében, vagy fürdőkádban! Úszó, többszintű érzékelős karikával. A labdák a speciális felület kialakításnak köszönhetően szappanos, vagy vízes kézzel is könnyen megfoghatóak. 12 hónapos kortól ajánlott. 16 db-os (3 db 6,3 cm-es szenzoros labdával).

6 990 Ft
547016

Úsznak a víz felszínén, vagy nedvesen bármilyen felületen tapadnak. A speciális EDU-FOAM anyagának köszönhetően nem kell félni a penésztől, hosszú élettartamú és alaktartó, valamint nem szívja magába a vizet. 3 éves kortól ajánlott. 26 db -os (16 jármű és útjelző; 9 út és híd; 1 tároló zsák)

4 590 Ft
40158
Elemmel működő, érzékelőkkel ellátott, színes virágokat formázó fürdőkádforgók. Használata közben a virágok forognak és egy apró madár lágy vízsugarat bocsát ki.

– Az érzékelőket úgy terveztük, hogy működésük során a virágok forgatásával szórakoztassák a babát.
– A madár által kibocsátott vízsugár gombbal kapcsolható be és ki.
– Szilárdan rögzíthető a legtöbb gyerekkád-típushoz és a normál kádakhoz is, két különböző csatlakozóelem segítségével....
10 390 Ft
40171
Elemmel működő, a víz felszínén úszó kacsa, cserélhető hableányos kiegészítőkkel. Gyorsan hasítja a vizet, és közben a hátán lévő, ezüstösen csillogó hal vízsugarat bocsát ki.

– Elemmel működő “vízhajtású” kacsa, ami körbeúszik a kádban.
– 15 hableányos témájú kiegészítő, melyekkel sokkal kreatívabb és érdekesebb a játék.
– A vizet köpő ezüstös halfigura folyamatosan működik!
– A hal elfordításával vagy a kacsa lábának eltávolításával...
9 090 Ft
547024

A speciális EDU-FOAM anyagnak köszönhetően nem kell tartani a penésztől, hosszú élettartamú és alaktartó, valamint nem szívja magába a vizet. Kíválóan tapad a csempéhez és egymáshoz is. 3 éves kortól ajánlott. 23 db-os (11 jármű, 2 közlekedési lámpa, 9 útszakasz, 1 tároló zsák).

4 590 Ft
 
Nézet:
Sorrend: