Zenélő baby játékok

Nézet:
Sorrend:
-67%
KA10667-GB

K's Kids Wayne világító, zenélő szundi pajtás segít, hogy a baba pihenhessen egész éjjel. A szundi pajtás 3 megnyugtató dalocskát képes lejátszani. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, érzelmi készségét, valamint önértékelését. A K's Kids Wayne világító, zenélő szundi pajtás mérete 16 x 23 x 9 cm. 0 hónapos kortól ajánljuk.

6 590 Ft
2 190 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2021.08.15 - A készlet erejéig!
925200

Szuper fejlesztőjáték, amely a halláson alapul. Párosítsd a hangokat! A harangok hangjainak párosításával teszteld a képességed: ismerd fel az azonos hangokat. Fejleszti a memóriát és a hangfelismerő képességet. 2 éves kortól ajánlott. 13 db-os (1 alaplap, 12 harang).

8 490 Ft
KA10323-GB
A kedves kis Okos Méhecske a K's Kids Méhecskés zenélő plüss foglalkoztató esetében egy plüss kaptárban várja, hogy kihúzzák onnan! Aranyos dallamot játszva zenélni kezd, amint kihúzzák, és lassan visszahúzódik a kaptárba. A K's Kids Méhecskés zenélő plüss foglalkoztató könnyen rögzíthető kiságyra, vagy akár a babakocsira is. A Méhecskés plüss foglalkoztató remekül fejleszti a babák érzelmi készségét, érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét valamint művészi és nyelvi intelligenciá...
7 690 Ft
KA10662-GB
K's Kids Baglyos zenélő óra segítségével a babák korán megismerkedhetnek az idővel és a számokkal. Ha meghúzzuk a két fogantyút, aktiváljuk a Tik-tak hangot, ha ismét meghúzzuk, zenét játszik. A játék kiválóan fejleszti a baba érzékelését, finom és nagymotoros mozgását, logikai intelligenciáját, érzelmi képességét, valamint önértékelését. A K's Kids Baglyos zenélő óra mérete 35 x 23 x 13 cm. 6 hónapos kortól ajánljuk.
Tag-ek:
7 590 Ft
Nézet:
Sorrend: