Csörgők, csörgő szettek és rágókák

Nézet:
Sorrend:
KA10162-PG
K's Kids Patrick kutyus csörgő puha anyagból készült. Könnyen megfogható a csörgőn található lyuknak köszönhetően. A kis csörgő kiválóan fejleszti a baba érzékelését, a finommotorikus mozgását, valamint az érzelmi képességét is. A K's Kids Patrick puha csörgő mérete 8 x 11,5 x 8 cm. 0 hónapos kortól ajánljuk.
2 690 Ft
_KA10356-HC
K's Kids Okos méhecske műanyag csörgő. Könnyen megfogható, méhecske karaktert mintázó, plüssből és műanyagból készült bébicsörgő. A csörgő átlátszó műanyag részében apró színes golyók szórakoztatják a babákat. A csörgő remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus képességét, valamint érzelmi készségét.

A K's Kids Okos méhecske műanyag csörgő mérete: 6 x 17 x 4 cm. 0 hónapos kortól ajánlott.
3 290 Ft
KIT23014
Kapd el a ritmust és élvezd a zenét! A K’s Kids tengeri csillag csörgő játékszett színes műanyagból készült játék csörgő készlet, melynek segítségével a gyerekek már pici korukban megismerkedhetnek a zene világával és fejleszthetik zenei és motorikus készségüket. A készlet tartalmaz: egy tengericsillag formájú csörgő és két darab hagyományos csörgőt.

Csomagolás mérete: 34 x 8 x 18cm. 1 éves kortól ajánljuk.
3 590 Ft
925110

A tündéri majmocskának tépőzáras kezei és ropogós fülei vannak. 2 in 1: csörgő és rágóka egyben. Ha a karját, vagy a lábát húzod, a másik oldala is megmozdul. 0 éves kortól ajánlott.

5 490 Ft
Nézet:
Sorrend: