Baby plüssok

Nézet:
Sorrend:
KBA15107-BK
K's Kids Wayne felakasztható plüss figura. Mókás, vidám Wayne felakasztható plüss figura, mely remekül lefoglalja a babákat. Wayne teste puha plüssből készült, az akasztó segítségével, könnyen rögzíthetjük babakocsira, vagy akár kiságyra is. A játék kiválóan fejleszti a baba érzékelését, a finommotorikus mozgását, valamint az érzelmi képességét is. A K's Kids Wayne felakasztható plüss figura mérete 10 x 15 x 4,5 cm. 0 hónapos kortól ajánljuk.
2 190 Ft
KA10642-HC
Mókás MooMoo boci tükrös plüss pajtás remekül lefoglalja a babákat, rágókával is rendelkezik . A boci teste puha plüssből készült. A felcsíptethető akasztó segítségével könnyen rögzíthetjükkiságyra, vagy éppen babakocsira is. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, érzelmi készségét, valamint önértékelését.
3 590 Ft
KA10404-PG
K's Kids Wayne plüss pajtás. Mókás, vidám Wayne plüssfigura, amely remekül lefoglalja a babákat. Wayne teste puha plüssből készült, karjához egy kis rágóka van erősítve. Az akasztó segítségével könnyen rögzíthetjük babakocsira vagy akár kiságyra is. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus képességét, valamint érzelmi készségét.

A K's Kids Wayne plüss pajtás mérete: 3 x 18 x 24 cm. 3 hónapos kortól ajánlott.
3 750 Ft
Nézet:
Sorrend: