Baby plüssok

Nézet:
Sorrend:
925117
Minden babának szüksége van egy megbízható, puha barátra. Ez a játék különösen megnyugtatja babáját: hosszú karjával átölel, mely magába szívja anya/apa nyugtató illatát. A pocakján egy kis tasak található, amibe bármilyen fotó behelyezhető. Sőt! Még a hangodat is fel tudod rá venni. 0 éves kortól ajánljuk.
7 590 Ft
851003

Ölelj át, szükségünk van a szeretetre! De alváshoz csavarj fel! 8 szín, 8 puha gombbal. Minden gomb megnyomása egy lágy dallamot játszik le. Állítsd át az antennán található titkos kapcsoló segítségével egyedi lejátszásra - használd a mellékelt zenei kártyákat. 6 hónapos kortól ajánlott. 2 db AA elemmel (tartalmazza).

11 990 Ft
925107

Egy ideális öltöztető barát a kicsiknek, aki játékosan tanít! Ez a puha, bújós kutyus segít a gyermeknek, hogyan kössük be a cipőnk, hogyan használjuk a gombokat, cipzárt stb. 3 éves kortól ajánlott.

9 990 Ft
KA10404-PG
K's Kids Wayne plüss pajtás. Mókás, vidám Wayne plüssfigura, amely remekül lefoglalja a babákat. Wayne teste puha plüssből készült, karjához egy kis rágóka van erősítve. Az akasztó segítségével könnyen rögzíthetjük babakocsira vagy akár kiságyra is. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus képességét, valamint érzelmi készségét.

A K's Kids Wayne plüss pajtás mérete: 3 x 18 x 24 cm. 3 hónapos kortól ajánlott.
3 750 Ft
KA10642-HC
Mókás MooMoo boci tükrös plüss pajtás remekül lefoglalja a babákat, rágókával is rendelkezik . A boci teste puha plüssből készült. A felcsíptethető akasztó segítségével könnyen rögzíthetjükkiságyra, vagy éppen babakocsira is. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, érzelmi készségét, valamint önértékelését.
7 690 Ft
581001

A vidám házi hernyókádat Te magad öltöztetheted! Hernyó barátod segítségével könnyedén megismerheted az öltözködés szabályait. Játszva tanítja meg a cipőfűző bekötését, a csatok és cipzárak használatát. A cipzár mögött egy rejtett pillangó a jutalom…. és még sok más meglepetés. Többek között segíti a finom motoros készséget és a tapintást. "Prefered choice award " győztes! 3 éves kortól ajánlott. Közel 60 cm hosszú.

6 990 Ft
KBA15107-BK
K's Kids Wayne felakasztható plüss figura. Mókás, vidám Wayne felakasztható plüss figura, mely remekül lefoglalja a babákat. Wayne teste puha plüssből készült, az akasztó segítségével, könnyen rögzíthetjük babakocsira, vagy akár kiságyra is. A játék kiválóan fejleszti a baba érzékelését, a finommotorikus mozgását, valamint az érzelmi képességét is. A K's Kids Wayne felakasztható plüss figura mérete 10 x 15 x 4,5 cm. 0 hónapos kortól ajánljuk.
2 990 Ft
Nézet:
Sorrend: